mapa
poende

Chata Emil Zátopek - Maraton

Lysá hora - královna Moravskoslezských Beskyd
Na jaře roku 2016 byla pro veřejnost otevřena nová Chata Emil Zátopek - maraton. Ubytování začala chata poskytovat na konci roku 2016.

Na vrcholu Lysé hory, královny Beskyd, se nachází okouzlující horská chata, která nese název Emil Zátopek - Maraton.

Chata Emil Zátopek - Maraton je střediskem, kde hosté mohou využívat občerstvení, ubytování, zábavu nebo jen posedět při pohledu na vrcholky Vysokých Tater. Nabízíme Vám domácí kuchyni, rychlé občerstvení, bowling a ubytování v komfortně zařízených pokojích.

V zařízení je samozřejmostí wifi, platba kartou, úschovna kol, úschovna lyží, bezbariérový přístup do celého objektu, společenské místnosti s kapacitou až 60 osob a náš tým, který Vás vždy přivítá s úsměvem. Rádi vám naplánujeme slavnostní akci, svatbu, firemní večírek, apod.

Dále Vám můžeme nabídnout ubytování v objektu Desítka - Kameňák, které je v nižší kategorii ubytování pro méně náročné hosty. Tady najdete zázemí, kde můžete složit hlavu a nabrat síly.

Stále jsme v rozkvětu a rozšiřujeme náš tým. Pokud milujete hory jako my a hledáte práci nebo jen změnu, tak neváhejte a zkuste štěstí u nás. Uvítáme profesi kuchař, pokojská, recepční nebo brigádníky kteří si chtějí vyčistit hlavu na čerstvém vzduchu hor.

KONTAKTY:

www.lysa-hora.cz

provozni@lysa-hora.cz

recepce@lysa-hora.cz

+420 777 120 509